Back Recruiting Womb - Cant Have Nothin

Laddstationer nära dig

Det är bra att det finns laddstationer nära när man har en elbil som man måste ladda lite då och då, ja det gör så mycket för om man kommer att skaffa det eller inte. Så det gäller att man hittar det som man känner passar en och som man kommer att kunna ladda bilen när man behöver det.
Så om man går i tankarna att man ska skaffa sig en ny bil så kan man ju kolla upp om det är något som man vill göra och vad det är som man kan hittat på för att det ska bli så smidigt som möjligt.

Bra att det finns så mycket att välja på

Ja det är bra att det finns så många olika sorters bilar som man kan välja på och som man kan kolla in om det är nåt som man känner passar en och som man vill ha.
Ja det är ju så härligt när man känner att det blir så som man hade tänkt det och som man vill ha det. Det är ju underbart när man hittar den bilen som man känner verkligen är rätt för en. Och det är ju bra att det blir mer och mer laddstationer nu runt omkring i stan så att det blir lättare att välja det alternativet om det är så att man funderar på att skaffa en elbil. Ja då är det bra att man hittar det som passar och som man känner är det som kommer att göra att det blir så bra som möjligt. Så det är bra att kolla runt och se om det finns något som passar och sen så kan man ju se vad det är för bil som man kommer att skaffa sig som man känner är den bilen som kommer att bli bäst för en. Ja det är bra det.